Zasloužená radost z poznávání

H-mat vystoupí na Festivalu chytrého učení aneb Škola hrou v Mladé Boleslavi

H-mat vystoupí na Festivalu chytrého učení aneb Škola hrou hned dvakrát a to v podobě semináře pro učitele ZŠ a v podobě krátkého příspěvku pro širokou veřejnost.

H-mat vystoupí na Festivalu chytrého učení aneb Škola hrou hned dvakrát a to v podobě semináře pro učitele ZŠ a v podobě krátkého příspěvku pro širokou veřejnost. Zájemci o seminář Základy Hejného vyučovací metody se mohou hlásit zde. Účastníci semináře mají vstup na Festival zdarma. Krátký příspěvek Radost z poznávání matematiky přednese lektorka Jitka Michnová v čase od 15 hodin. Obě akce proběhnou na 5. ZŠ Mladá Boleslav (Dukelská 1112) dne 23. května 2015. 

Festival nabídne učitelům, vychovatelům i lektorům v rámci prodejní výstavy zajímavé materiály a pomůcky, které obohatí výuku. Dále je možné se těšit na workshopy na zajímavá témata, např.: Moderní principy a trendy ve vzdělávání, čtenářská gramotnost a motivační hry, podpora emoční inteligence u dětí, rozvoj technických dovedností, novodobé poznatky ve výuce angličtiny, EEG biofeedback… Pro více informací ohledně festivalu kontaktujte paní Tatianu Kučerovou (777 857 358).

Aktuálně
Doporučte tuto stránku svým známým:

Podporují nás

Nadace České spořitelny
© 2024 H-mat, o.p.s.
Pro lektory Prohlášení o používání cookies

Práce s nadanými žáky od MŠ, přes 1. a 2. stupeň až po střední školy. Zúčastněte se seminářů v Praze.

Zavřít